Ectoina te scapă de „secetă”?

Ochiul este expus la diverse condiții de mediu care pot duce la iritarea și inflamarea suprafeței oculare. Ectoina poate fi protecția proteinelor sau a membranelor împotriva deteriorării cauzate de căldură, lumină UV, uscăciune, etc.; acest lucru ajută la protejarea ochilor împotriva simptomelor incomode!

Cercetătorii au descoperit că persoanele care beau alcool frecvent sunt mai predispuse să aibă ochi uscat. De asemenea, cofeina și fumatul pot declanșa sau agrava simptomele la persoanele cu ochi uscat.

Se pare că nu există un singur factor în joc aici, ci mai degrabă o acumulare de mai multe fațete care contribuie la dezvoltarea acestui sindrom.

Suprafața oculară este extrem de sensibilă la factorii externi, ceea ce înseamnă că orice poate provoca o inflamație. Aici există celule care luptă să se protejeze și împotriva infecțiilor! Ectoina ar putea face diferența pentru cei care suferă de conjunctivită alergică sau alte inflamații oculare nespecifice datorită proprietăților sale antialergice.

Dovezile adunate până în prezent sugerează eficacitatea sa în tratarea mai multor boli inflamatorii asociate epiteliului, inclusiv a ochilor în sine.

ectoina alergii

Inflamația la nivelul ochiului poate fi tratată cu produse care conțin ectoină. Se pare că pacienții care au iritații și inflamații nespecifice ale suprafeței oculare pot avea succes atunci când folosesc picături ce conțin ectoină pentru a vedea o ameliorare a rinoconjunctivitei alergice sau a ameliorării ochiului uscat, chiar și după o intervenție chirurgicală, de exemplu.

Ectoina este o substanță naturală cu un profil excelent de tolerabilitate și siguranță, reprezentând astfel o alternativă utilă pentru pacienții care au reacții alergice la medicamente sau care își doresc ca terapiile lor actuale să fie mai eficiente. În cazul persoanelor care suferă de alergii, aceasta a accelerat ameliorarea simptomelor cu câteva zile atunci când a fost adăugată la terapia cu antihistaminice; în plus, adăugarea pe lângă antibiotice a dus și la o închidere mai rapidă a rănilor! S-ar părea că acest extract ar putea fi o abordare care merită luată în considerare dacă sunteți în căutarea unor alternative, deoarece nu numai că ectoina oferă efecte benefice fără efecte secundare, dar se remarcă și față de alte tratamente.

Cercetările arată că mai există multe speranțe prin luarea acestui pas formativ pentru a restabili calitatea vederii prin opțiuni de tratament eficiente care conțin ectoină.

 

5 lucruri de știut despre filmul lacrimal

Ce sunt lacrimile? Dacă nici tu nu știi exact ce sunt lacrimile, îți lăsăm aici câteva informații...

Miokimia sau Zvâcnirea Involuntară a Pleoapelor

De ce mi se zbate ochiul?   Dacă și tu te-ai întrebat vreodată „De ce mi se zbate ochiul?”,...

7 meserii periculoase pentru ochii tăi

Siguranță pentru ochii tăi   Cum oferi o siguranță pentru ochii tăi la locul de muncă? Află...

Ambliopia sau ochiul leneș

Ce e ambliopia?   Află de la Dr. Mădălina Bîlha, medic specialist oftalmolog la Clinica...

Genele false și sănătatea ochilor

Cum se poartă genele false? Află și tu de la Dr. Lorena Cioracsim, medic oftalmolog, cum se poartă...

Beneficiile utilizării picăturilor pentru ochiul roșu

Lacrimi artificiale pentru ochiul roșuTu știi că poți folosi lacrimi artificiale pentru ochiul...

Distrofii corneene

Boli ale corneei Află mai multe despre cum poți să previi diverse boli ale corneei, sau distrofii...

Lentilele de contact moi, tu știi să le folosești corect?

Folosirea corectă a lentilelor de contact Află și tu de la Dna. Dr. Lorena Cioracsim, chirurg...

Cum ne demachiem?

Machiaj pentru ochi fericiți Cum ar trebui să aplicăm machiajul, pentru a nu influența sănătatea...

Lăcrimarea excesivă

De ce apare lăcrimarea excesivă?De ce apare lăcrimarea excesivă? Află de la Dna. Dr. Amelia Popa,...